Dela NK beachvolleybal den haag 2019

Van 23 tot 25 augustus vindt het Dela NK Beachvolleybal weer plaats. De grootste beachvolleybalspelers komen naar het strand van Scheveningen om te strijden voor de hoofdprijs. Grote Nederlandse volleybalspelers en -speelster doen mee aan dit evenement. Denk aan namen, zoals: Alexander Brouwer, Annemieke Driessen, Bas Verpoorten, Ana Rekar en nog veel meer!

Dela NK Beachvolleybal

Het strand van Scheveningen wordt jaarlijks omgetoverd tot het podium voor het Dela NK Beachvolleybal. Er komt een groot ‘Beach Stadion’ te staan, waar de wedstrijden in worden gespeeld. In totaal doen er 64 teams mee aan het evenement: 32 vrouwen beachvolleybalteams en 32 mannen beachvolleybalteams. Het Nationale Kampioenschap Beachvolleybal wordt jaarlijks in augustus gehouden door de mooie weersomstandigheden. Zelfs oud Europees kampioenen, zoals: Madelein Meppelink en Sanne Keizer, doen mee aan dit NK.

NK Dela Beachvolleybal Den Haag

Dela Eredivisie Beach 2019

Op 11 start het nieuwe volleybalseizeon op het Kasteelplein in Breda. De eerste twee speeldagen zijn op 11 en 12 mei en dit is de start van de competitie met als eindstation; het NK Beachvolleybal.

De speelsteden voor het Dela Eredivisie Beachvolleybal seizoen 2019:

  • Breda, Kasteelplein op 11 & 12 mei. Overige velden: Breda Beach.
  • Heerlen, Pancratiusplein op 18 & 19 mei. Overige velden: Ben Mesters Indoor Beach.
  • Utrecht, Jarbeursplein 25 & 26 mei.
  • Heerenveen, Gemeenteplein op 1 en 2 juni. Overige velden: Sportstad Heerenveen.
  • Zutphen, Groenmarkt op 8 & 9 juli. Overige velden: Beach center Zutphen – Warnsveld.
  • Vlissingen, Strandstrand Vlissingen op 15 & 16 juni.
  • Zaanstad, Rozengracht op 29 & 30 juni. Overige velden: Sportpark Poelenburg.
  • Groningen, Grote Markt op 6 & 7 juli.
  • Almelo, Marktplein op 13 & 14 juli.
  • Vrouwenpolder, Vroonweg op 27 & 28 juli.

Alle winnaars en winnaressen per stad doen op 23 t/m 25 augustus mee aan het NK Beachvolleybal in Scheveningen. Deze moeten nog wel een voorronde spelen om écht mee te mogen doen aan het NK.

Livestream Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal

Bij elk toernooi kan je zondag de livestream gratis volgen! Op de dag dat de halve- en echte finale plaatsvinden kan je dit online live volgen. Een YouTube livestream zorgt er voor dat jij niks hoeft te missen van het NK Beachvolleybal. De livestream is, los van YouTube, ook te bekijken op de website zelf van Eredivisie Beach.

Gratis toegang Dela NK Beachvolleybal

Op 23 augustus kan je gratis naar de voorrondes kijken van het Dela NK beachvolleybal! De organisatie maakt de voorrondes openbaar en iedereen die wilt komen kijken mag plaats nemen op één van de 2000 stoelen.

Klik hier voor meer sportevenementen in Den haag!